Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

EAD DANY2311

 

GENERATIA EMO

Generatia emo este omniprezenta. In Bucuresti avem, bineinteles, o comunitate emo foarte activa si care isi etaleaza peste tot stilul mai mult decat special.
-Cu totii am vazut pe strada, la scoala sau in marile parcuri tot mai multi adolescenti imbracati in negru, cu tunsori ciudate, multe piercing-uri si cu privire depresiva, trista, pierduta in spatiu. Se pare ca ei apartin “generatiei Emo”.
-Din cultura Emo fac parte adolescentii de astazi, adultii de maine…neintelesi, frustrati, tristi si depresivi, desi au tot ce se poate avea: -bani de buzunar,masini ,tehnologie de ultima generatie...MULTI nici nu pot visa la ce au ei!
-Termenul de Emo (care provine de la “emotional”) isi are originea in muzica, “Emo” fiind initial un subgen al harcore punk, iar fanii acestor trupe s-au numit “Emo”. Printre artistii si trupele emo se numara: My Chemical Romance, Tokio Hotel, Fall out boy, Sunny Day Real Estate etc. Fara a tine seama de originile acestui termen, cultura populara actuala si adolescentii promoveaza “emo” intr-o maniera care nu are nicio legatura cu intentiile sale initiale.
-
-la o adica ,au si ei dreptul sa se manifeste.Homosexualii ,prostitutia,drogurile...in era asta sunt o moda ,asa ca de ce nu ar fi si EMO in rând!?
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one